Contact? 06-30468339 of info@custerscoaching.nl
Bestellen
Het boek Presenteren Loont! geschreven door Marie-Jose Custers staat boordevol tips en voorbeelden en wordt afgewisseld met theoretische onderbouwing.

Bestel het ebook voor €4,49 of het papieren boek voor €10,95

Presenteren Loont!

Je komt ze massaal tegen: mensen die bang zijn om het podium te beklimmen. Professionals met grondige kennis en ervaring over hun vak. Geïnspireerde mensen die een boodschap hebben. Ze weten heus wel dat het zinvol is en belangrijk om een presentatie te geven. Dat ze iets te vertellen hebben, maar dat speelt geen rol meer als ze echt beseffen dat ze het podium op moeten om hun verhaal te doen.

Het idee om publiekelijk “gezien” te worden, schrikt menigeen af. Een podium op gaan is letterlijk groter worden dan je publiek. Je staat hoger en daarmee schep je verwachtingen. Niet alleen schep je verwachtingen bij het publiek, maar vooral bij jezelf. En daar zit ‘m de kneep. Een gewone presentatietraining leert je allerlei inhoudelijke zaken waar je op moet letten. Wat moet er in de presentatie? Hoe moet je staan? Hoe gebruik je je stem? In een gangbare presentatietraining leer je niet om de podiumstress kwijt te raken. Er wordt slechts zijdelings aandacht besteed aan dit gedeelte van de presentatie. Jammer, want daar haken de meesten al af. Ze hopen dat een cursus die regels geeft hen leert om “perfect” te presenteren en dat ze daardoor de angst kwijt raken. Als de angst er al is, dan veroorzaakt een gangbare training meestal nog meer stress, want er komt nog meer bij om op te letten dan er al was.

Marie-Jose Custers wil de lezer meenemen in de redenen die er zijn waarom we zo op zien tegen een podium en... wat er aan te doen is. Ze geeft al jaren trainingen die de deelnemers leren om zich vrij te voelen op een podium. Ze heeft door haar ervaring alle soorten sprekers mee gemaakt. Haar overtuiging is dat authenticiteit het allerbelangrijkste is voor een spreker.

Dit boek bevat ervaringen van deelnemers, blogs over het onderwerp en tips voor de presentator die graag met een rustige hartslag het podium op wil...

En.... Presenteren loont! Van stress naar succes.