Contact? 06-30468339 of info@custerscoaching.nl
Bestellen

In Company

Sommige professionals krijgen minder voor elkaar dan ze zouden willen. Een verkoopgesprek valt tegen. Na een vergadering denken ze: ‘volgens mij heeft niemand gehoord wat ik zei’. Of ze aarzelen om op iemand toe te lopen tijdens een bijeenkomst. Zo missen ze kansen op goede (verkoop)gesprekken en halen niet het resultaat dat de bedoeling was. Als werkgever of manager bent u altijd op zoek naar verbetering van de kwaliteiten van uw mensen. Presenteren is een van de belangrijkste competenties van de moderne medewerker…! Een medewerker die goed kan presenteren is zelfverzekerd en zichtbaar, dat komt zijn prestatie ten goede. Zo’n medewerker kan ook een betere rol spelen in zijn team, want hij durft zijn zegje te doen en initiatieven te nemen.

Zien ze wel wat ik kan?

In 1 middag naar een perfecte presentatie kan nu incompany geleerd worden

  • Presenteren als dé expert op een (netwerk)bijeenkomst
  • Precies de juiste toon vinden voor een belangrijk klantgesprek
  • Stevig overkomen tijdens een vergadering

Vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en medewerkers

Uw medewerkers zijn goed in hun vak. Maar presenteren durven ze niet. U merkt dat ze aarzelen om een presentatie op zich te nemen of dat ze iemand anders naar voren schuiven.

Daardoor missen ze kansen op nieuwe opdrachten. Ze zijn onzichtbaar...Een onzekere presentatie ondermijnt de reputatie van deskundige professionals. Mensen die niet weten wat ze moeten zeggen tijdens een netwerkbijeenkomst. Het komt dagelijks voor. En dat kost geld.

Medewerkers die vol vertrouwen het contact met anderen aan gaan, die weten hoe ze zichzelf kunnen presenteren: deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. Die een uitdaging niet (meer) uit de weg gaan… Dat zou fijn zijn.

In Company training presenteren!

In een inspirerende en speelse training leren we medewerkers hoe je je professionele imago kunt verstevigen zodat je bereikt wat je wilt. Stap voor stap krijgen ze helder wat hun sterke punten zijn. Ze gaan naar huis met een specifiek en haalbaar actiepunt.

Let op: dit is geen gewone presentatie-training! In deze training wordt gewerkt aan een professionele presentatie die de authenticiteit van de mensen benadrukt. Dus… geen standaard tips en tricks.
Natuurlijk krijgen ze volop tips van de trainer over hun presentatie en de manier van over komen. Maar ze krijgen ook feedback van collega’s.

Een training duurt 4 uur en wordt in-company gegeven aan een groep van maximaal 14 deelnemers. Elke training wordt op maat samengesteld. Eventueel kunt u besluiten om een basis training en een gevorderden training aan te bieden verdeeld over twee dagdelen.
 

Basistraining

In de basistraining ligt het accent op het durven presenteren voor een groep en het ontdekken van de eigen stijl.

Gevorderden training

In de gevorderden training gaat het om de voorbereiding. Geen urenlange sessies en getwijfel… Door de specifieke aanpak leren uw medewerkers om heel snel een goede presentatie te maken en dit te combineren met storytelling. Storytelling is de manier om te zorgen dat het verhaal en de boodschap wordt onthouden.

 

De trainer

Deze trainingen worden gegeven door Marie-Jose Custers.

Presentatiecoach Marie-Jose Custers begeleidt ondernemers en professionals die moeite hebben om op het podium te gaan staan, ondanks hun grote expertise. Ze zorgt ervoor dat ze hun eigen waarde zien en zelfverzekerd voor een groep gaan staan.

Deze training is voor medewerkers die:

  • Zekerder willen zijn over hum zakelijke uitstraling
  • Makkelijker contact willen leggen met klanten en collega’s
  • Presentatie en zichtbaarheid willen verbeteren
  • Meer zelfvertrouwen willen uitstralen
  • Authentiek én deskundig willen overkomen

Meer informatie
Wilt u uw medewerkers een enorme boost aan zakelijke zichtbaarheid geven? Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte op maat.
 

Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Bel naar 06 - 304 683 39 of verstuur een e-mail bericht:

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer