Contact? 06-30468339 of info@custerscoaching.nl
Bestellen

Over marie-josé

Mijn naam is Marie Jose Custers. Ik begeleid ambitieuze mensen in hun werk. Ondernemers en professionals help ik aan een actieplan dat werkt. Presenteren hoort daarbij!

In mijn werk ontdekte ik dat mensen het vooral heel moeilijk vinden om zichzelf op de kaart te zetten. Als ze weten wat ze waard zijn, is het handig als anderen dat ook weten.

Daar komt presenteren om de hoek kijken... en daar worden ze zenuwachtig van. Jij ook?

Hoe zou het voor je zijn wanneer je:

    Je altijd op je gemak voelt voor een groep.
    Je durft te improviseren.
    Verlost bent van stress voor een presentatie.

Dat kan. Als jij eenmaal weet hoe je op je gemak voor een groep kunt staan, zul je ook in staat zijn om overtuigend te presenteren. Als je daar eenmaal op durft te vertrouwen, kun je ook uitgroeien tot de zelfverzekerde presentator.

Het belangrijkste is dat je weet wat jij belangrijk vindt en dat je dat kunt over brengen. Wat wil jij doorgeven?

Ik ben een stevige coach met een zachte G

Geboren en getogen in Limburg werd ik door de liefde naar het noorden gedreven. Mijn leven veranderde radicaal. Mijn vaste baan moest ik vaarwel zeggen.

Ik was 49 jaar en wist niet meer wat ik wilde of kon. Hoe zou ik ooit ander werk vinden? Ik stond voor de keuze: solliciteren of voor mijzelf beginnen. Na lang wikken en wegen koos ik voor het laatste. Ik had me al zo lang geconformeerd aan mijn werkgevers dat ik het tijd vond om op eigen benen te staan.

En dat heeft goed uitgepakt. Ik heb mij een behoorlijke dosis Hollandse directheid eigen gemaakt. Prima, want ik moest natuurlijk wel een nieuwe wereld veroveren. Een netwerk opbouwen. Mezelf presenteren. En dat vind ik wel leuk… Ik ontdekte dat heel veel mensen dat zo moeilijk vinden. Dus…. werd ik gevraagd om anderen te helpen om hun lef te vinden.

Mensen die bij mij komen waarderen mijn doortastende creativiteit.. Dat laat ik zien in mijn bedrijf, maar zeker ook in de presentatietrainingen. De combinatie met mijn zachte G maakt dat ik hen  trefzeker maar behoedzaam leid door het proces van presenteren voor een publiek.

Daarnaast ben ik natuurlijk aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals (NOLOC). Ik ga te werk volgens de beroepscode en hecht aan een zorgvuldige begeleiding.

Wil je met me praten?

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen. Dat kun je doen door een mail te sturen naar info@custerscoaching.nl of te bellen naar 06 – 30468339.