Contact? 06-30468339 of info@custerscoaching.nl
Bestellen

De training High Impact Presenteren! (kortweg HIP) is voor ondernemers en professionals die eraan toe zijn om zich verder te ontwikkelen op het gebied van presenteren. In een groep oefen je met ‘op maat voorbereiden’ van je presentatie. Je leert hoe je vooraf kunt weten wat het publiek van je verwacht en hoe jij dat in kunt vullen. Ook leer je hoe je je presentatie meer impact kunt geven door te leren werken met verhalen, storytelling...
 

Laat jezelf zien en zet een stap vooruit in je bedrijf of carrière!

  • Die hun expertise niet optimaal voor het voetlicht kunnen brengen
  • Daardoor soms kansen missen op promotie of klanten
  • Die nu een stap vooruit willen zetten
  • Leren van nieuwe technieken en mogelijkheden zonder druk op de ketel
  • Voor ondernemers, ZZP'ers en professionals

Meld je hier aan
 

Als jij dit leest, dan heb je al ervaring met presenteren en ben je toe aan de volgende stap. Je wilt er meer uit halen, want je weet dat dat mogelijk is...

Je hebt oog voor presentaties met impact. In je hart wil je niets liever dan zelf zo’n presentatie geven.
Maar je weet nu nog niet hoe dat moet. Je ziet soms dat anderen gemakkelijk een presentatie geven die blijft hangen, maar je kunt er de vinger niet achter krijgen hoe ze dat doen.
Als je presentaties meer impact hebben dan kun je pas goed laten zien wat jij in je mars hebt. De presentatie blijft dan hangen en je wordt nog beter zichtbaar.
Je geeft al trainingen en presentaties, maar vind je het diep van binnen dat het nog beter kan.
 

Je weet al dat je met workshops en lezingen een enorme boost aan je bedrijf of carrière geeft

Hoewel je er nu misschien nog niet altijd gebruik van maakt, is het wel degelijk (ook voor jou!) mogelijk om een presentatie met impact te geven. Dan wordt je werk nog veel interessanter en uitdagender, genereer je meer inkomsten en kom je leukere klanten tegen. Je kunt dan bijvoorbeeld gemakkelijk elke kans op een presentatie pakken, omdat je weet hoe je snel een presentatie met impact kunt geven.
 

Je mist de ervaring en de kennis van beproefde technieken, zoals storytelling..

Veel mensen vinden het moeilijk om een presentatie voor te bereiden. Daardoor maken ze het (onnodig) moeilijk voor zichzelf. Ze weten niet goed wat ze wel en wat ze niet aan hun publiek moeten vertellen. En dus willen ze alles in de presentatie stoppen wat ze zelf al weten... Misschien doe jij dat ook wel.
Aan de ene kant is dat heel begrijpelijk. Je bent immers inhoudelijk deskundig, daar ligt precies jouw kracht. Aan de andere kant is het echter ook een enorme valkuil. Want juist doordat je je verschuilt achter je kennis, wordt het moeilijk om je toehoorders echt te boeien.
Je bent uren bezig met het maken van PowerPoints. Met zo’n presentatie hoop je een overtuigende presentatie neer te zetten. Maar je vraagt je wel af of jouw betoog wel indruk maakt.
Natuurlijk is het belangrijk om je inhoudelijk goed voor te bereiden op je presentatie. De structuur moet kloppen, net als de feiten die je wilt vertellen.
Impact is nog belangrijker. Een presentatie waarvan je publiek weet: dit doet er echt toe. Ze voelen zich geraakt door jouw woorden. Als jij weet wat je publiek precies nodig heeft, dan kun je ineens met veel minder voorbereidingstijd toe. Daar heb je geen ingewikkelde PowerPoint of katheder voor nodig...
 

Dat leer je in deze training

In de training High Impact Presenteren! (HIP!) leer je hoe je gemakkelijk een presentatie voor bereid en hoe je verhalen vertellen kunt inzetten om je presentatie impact te geven. De training duurt slechts één middag en ik kan je verzekeren dat ook jij leert om dit te doen. Je bent echt niet de enige die hiermee worstelt – en zeker niet de enige die zich hieraan ontworstelt.
- Ik voel me nu zekerder als ik een presentatie moet houden, ik weet nu wat mijn publiek wil horen. Daarom verheug ik me er nu zelfs op.
- Door bepaalde oefeningen lukte het me om het belang van mijn onderwerp goed over te brengen.
- Door de uitgekiende oefeningen leerden we om ons een aantal goede technieken eigen te maken om een superpresentatie te kunnen geven!
- Na deze training ging ik meteen deze technieken gebruiken en kreeg ik complimenten over mijn presentaties. Er werd me zelfs gevraagd of ik een tekstschrijver had...
- Voor deze training was ik drie keer zo veel tijd kwijt aan de voorbereiding en had ik veel minder resultaat.
 

Wat ga je leren?

Je gaat onder meer deze belangrijke zaken ontdekken en ervaren: Wat je moet weten van je publiek als je een voorbereiding gaat maken, waardoor je nooit teveel gaat doen en alleen maar zenuwachtig wordt. Voor veel deelnemers is dit een enorme eyeopener die al voor veel inzicht zorgt. Dit hadden ze veel eerder willen weten.
Wat moet je doen om echt een presentatie met impact te geven? jouw grootste belemmering is dat je wel weet dat het bestaat, maar dat je niet precies weet hoe anderen het doen: presenteren met impact. Na deze training weet je het geheim van het gebruiken van verhalen bij je presentaties.
Waarom het zo ontzettend belangrijk is om je stem en je mimiek goed te gebruiken. Maar hoe doe je dat? Dat ga je ontdekken en leren. Het is veel gemakkelijker dan je nu denkt.
 

Dit levert deelnemen aan HIP! je op

Eindelijk weet je hoe je snel een toppresentatie in elkaar moet zetten. Je draait er je hand niet meer voor om. De kans is groot dat je het zelfs leuk gaat vinden! Want als jij dit beheerst dan ga je veel vaker presentaties geven en krijg je ook de erkenning die je verdient.

Je leert hoe je indruk kunt maken op een manier die natuurlijk aanvoelt. Je gaat verhalen gebruiken om je publiek te veroveren. Gemakkelijker dan het maken van een powerpoint en ... met meer impact!

  • Je pakt kansen als projectleider omdat je nu weet hoe je je teamleden kunt inspireren. Je werk wordt weer superuitdagend.
  • Je bent ZZP’er en groeit door met je bedrijf omdat je eindelijk indrukwekkende presentaties kunt geven.
  • Je bent directeur en met een perfecte presentatie weet je de raad van bestuur te overtuigen van jouw prestaties.

En, welke stap ga jij zetten?
 

Locatie, Datum & tijd

Deze trainingen vinden plaats op een locatie die goed aansluit bij de oefeningen die gedaan worden. Dat kan variëren afhankelijk van de plek in Nederland. Je kunt dit op de inschrijfpagina precies vinden. Daar vind je ook de datums en de tijden.

De training duurt vier uur. Deze training is zeer intensief en kun je vergelijken met andere trainingen van twee dagen. Het resultaat is opvallend hoog!
Je investering is € 229,- ex btw Je kunt eventueel in twee termijnen betalen. De eerste termijn bij inschrijving € 149,00 (ex btw) en de tweede termijn na de training € 99,- (ex btw).
 

Maximaal 14 deelnemers

Deze training staat open voor maximaal 14 deelnemers. Dat aantal is prima te doen, zowel voor de groep als voor mij. Je doet een aantal oefeningen in kleine groepjes en je krijgt natuurlijk de gelegenheid om voor de groep je presentaties uit te proberen. Natuurlijk krijg je ook meteen feedback. Zo weet je meteen wat je kunt doen om het nog beter te maken.
Het betekent dus ook dat je er op tijd bij moet zijn met je aanmelding. Ik ga absoluut niet over de grens van 14 heen. Want ik wil dat jij een superleerervaring hebt. Alleen zo kan ik er voor instaan dat je echt in één middag leert presenteren met impact!!
 

Bonussen

1) Je krijgt een praktische hand-out met de gebruikte technieken die ik voor je heb verzameld. Technieken die je nog eens na kunt lezen wanneer je voor een presentatie staat.


2) Na afloop van de training bied ik je bovendien een kortingsbon. Daarmee krijg je tot 20% korting als je besluit een vervolgtraining of een individuele training bij mij te volgen. (Nu ik je een beetje ken, kunnen we ook veel sneller schakelen – een vervolgtraining levert je dus nog meer op!)


3) E-mailcoaching op het moment dat jij het nodig hebt. Heb je eindelijk de knoop doorgehakt en ga je die presentatie of workshop daadwerkelijk geven? Ik nodig je graag uit om nog een keer met mij te sparren. Stel mij je vraag, of leg mij je probleem voor. Dat kun je doen via e-mail en je krijgt binnen 48 uur antwoord. Je krijgt mijn feedback en ondersteuning zodat je zelfverzekerd aan het werk gaat.


4) Een certificaat van deelname op aanvraag. Dit is handig als je gaat solliciteren of als je wilt laten zien dat je gewerkt hebt aan je presentatievaardigheden.
 

Heb je meer informatie nodig?

Als je vragen hebt over de training of eerst nog wat meer informatie wilt, neem dan gerust contact met me op. Dat kun je doen door een mail sturen naar info@custerscoaching.nl of te bellen naar 06-30468339 Je krijgt altijd binnen 48 uur antwoord.

PS Het kan zijn dat deze training op dit moment voor jou nog een brug te ver is. Dat je het nog te eng vindt, oefenen in een groep. Als je toch blijft zitten met die tweestrijd – niet durven, wel willen – wijs ik je graag op de 1-op-1 sessie. Een dienst die ik speciaal ontwikkeld heb voor mensen met grote spreekangst of met een speciale vraag. Misschien presenteer je al heel vaak en wil je daar feedback op. Dan is de 1-op-1 sessie precies geschikt voor jou!